Stor påfågelspinnare

Temelina har fotat denna stora vackra fjäril på Argos.


Mullbärsträdet

Vilken överraskning att det blommar fastän det är nyplanterat.


Mandel

Mandelträden blommade när jag kom till Kalymnos i februari och när jag åkte hem i mars fanns en del mogna mandlar. När vi besökte luleAnna ville hon att jag skulle smaka på en färsk mandel, hennes barn åt alltid mandlarna färska.De var mjuka och saftiga och jättegoda.



Flocklök

Grävde upp några lökar från mandarindalen, de har spridit sig och är ganska söta på våren.


Therma

En fin dag vid Therma. Här är vattnet underbart och man ser mycket olika fiskar när man snorklar här. Det är klippor och varmt vatten som kommer ut från berget.




Miniiris Argos

Nu blommar miniirisarna och denna ,för mig okända vita blomma.




Rena måndagen

Idag är det 40 dagar till påsk, då äter grekerna inget kött. Idag är en festdag då man äter gott med fisk skaldjur och förståss mängder av bläckfisk. Barnen är lediga från skolan och man flyger drakar och grillar ute. Tyvärr ösregnar det idag ,så festen får bli inne. Hittade denna originella upphängning.


Salvia

Vilken fyndplats, en bergssluttning bestående av blommande salvia. Monika plockade lite, och nu vet vi var vi åker när vi ska plocka igen. Lägg märke till grottan i berget.




Segelfjäril

Fick äran att träffa denna fantastiska segelfjäril,en ny underbar bekantskap.

Linaria

Åkte ner till stranden i Linaria, precis när solen gick ner. Vi skulle hämta sand till senaste djuret i samlingen av djur som det är synd om ,eller ingen vill ta hand om, annat än Monika.En Leguan.


RSS 2.0